ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Εντυπωσιακή νίκη της Ντόρας Μπακογιαννη με ποσοστό 51,6% (275 προτιμήσεις )επί του συνυποψήφιου της-και κυριότερου της αντίπαλου- Αντώνη Σαμαρά με 38,5%( 206 προτιμήσεις ), στην μάχη για τον θώκο της προεδρίας στην νέα δημοκρατικά, σημείωσε στο νησί της Καλυμνου μετά και την καταμέτρηση των ψήφων και στα δυο εκλογικά τμήματα .

Ο τρίτος συνυποψήφιος για την προεδρία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Παναγιώτης Ψωμιαδης έλαβε το ποσοστό του 7,9%(42 προτιμήσεις) ,και άκυρα 11ποσοστο 2%.
Από τα δυο εκλογικά τμήματα, που την εύθηνη της διεξαγωγής της ψηφοφορίας είχε αναλάβει η Τ.Ε ΝΔ Καλυμνου, αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι :
1ο Ε.Τ.Καλυμνου (1118ο )
Ψήφισαν: 202
Άκυρα : 5
Έλαβαν :
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : 89 ψήφους
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : 94 ψήφους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ :14 ψήφους
2ο Ε.Τ.Καλυμνου (1119ο )
Ψήφισαν:332
Άκυρα : 6
Έλαβαν :
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ :186 ψήφους
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ :112 ψήφους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ :28 ψήφους
Να σημειώσουμε δε ότι όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τ.Ε Ν.Δ κ Γ. Μαρίνος ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων κρίθηκε ικανοποιητική,και κατά την εκλογική διαδικασία δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα. Επίσης αξίζει να τονισθεί το γεγονός ότι ,σε περίπτωση και δεύτερου γύρου (το πιο πιθανό σενάριο ) για την εκλογή του 7ου προέδρου της ΝΔ δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη (παλιά και νέα ) που έλαβαν μέρος κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία.

Πηγή:
n100000073762116_7142


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!