Το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έκανε η σελίδα μας

Το ερώτημα ήταν, Ποια από τις ενέργειες επικροτείτε; Την ενέργεια του Δ. Διακομιχάλη ή του Γ. Ρούσσου; Οι επιλογές που δώσαμε ήταν τέσσερις. 1)Επικροτώ την ενέργεια του Δ. Διακομιχάλη 2)Επικροτώ την ενέργεια του Γ. Ρούσσου 3) Επικροτώ και τις δύο ενέργειες 4) Δεν επικροτώ καμία από τις δύο ενέργειες.

Ψήφισαν συνολικά 176 άτομα από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου. 145 άτομα ψήφισαν πώς επικροτούν την ενέργεια του Δ. Διακομιχάλη, δηλαδή το 82,4 %. 20 άτομα ψήφισαν πως δεν επικροτούν καμία από τις δύο ενέργειες, δηλαδή 11,4 %. 7 άτομα ψήφισαν πως επικροτούν την ενέργεια του Γ. Ρούσσου, δηλαδή το 4%. 4 άτομα ψήφισαν πως επικροτούν και τις δύο ενέργειες, δηλαδή 2.3 %.

dimopsifisma


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!