«ΓΥΡΙΣΜΑ» ΠΛΑΤΗΣ TΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ “ΚΑΛΥΜΝΟΣ DOLPHIN

Πριν από 2μηνες περίπου και στα πλαίσια συζητήσεις που είχε αναπτυχθεί για ένα θέμα στο FΑCEBOOK,και σε ερώτηση που τέθηκε στον Δήμαρχο, ποια είναι κατά την γνώμη του θεωρεί αντικειμενικά ΜΜΕ στην Κάλυμνο ,έκανε λόγο για ένα τοπικό καναλι,και μια διαδικτυακη. Εφημερίδα.

Στην απάντηση του αυτή εμείς αναρωτηθήκαμε λέγοντας χαραχτηριστικα «ότι πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία ο πρώτος πολίτης ενός νησιού να απαξιώνει με αυτό τον τρόπο τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ (ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ,ΠΑΛΜΟΣ,ΝΗΣΙΩΤΙ
ΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,TV12,).
Παρόλα αυτά όμως στις συνεντεύξεις τύπου που κατά καιρούς παραχωρεί ο Δήμαρχος ,απευθύνει πρόσκληση σε όλα…. τα τοπικά ΜΜΕ!!!
Τα σχόλια δικά σας…
Μάλλον τα προεκλογικά «ντέφια»άρχισαν να ηχούν εκ μέρους της παράταξης της συμπολίτευσης ,της δημοτικής αρχής δηλαδή,μονοπλευρα ως προς την «αντικειμενικότερη» ενημέρωση του κόσμου.
Τα χει αυτά η πολιτική ζωή της Καλυμνου …Δυστυχώς !
Γεγονός που πηγάζει από την σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ σε ένα…. μόνο τοπικό κανάλι!!!
Όλως τυχαίως(!!) το τοπικό κανάλι που παραχωρήθηκε η συνέντευξη τύπου είναι ένα από τα αντικειμενικά ΜΜΕ ,που είχε αναφέρει παλαιοτέρα ο Δήμαρχος ...
Και να ήταν μόνο αυτό ..
Πληροφορηθήκαμε ότι η εν λόγω συνέντευξη τύπου είχε ως θέμα την πώληση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» και συμμετείχαν επίσης ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας ,και οι αγοραστές .
Τελικά το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ»πωλήθηκε στην τιμή των 60 χιλ ευρώ όπως πληροφορηθήκαμε.
Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν έγινε η οποιαδήποτε αδιαφανή διαδικασία ως προς το ποσό της αγοράς του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» Κάποιοι μας το στέρησαν αυτό το δικαίωμα , σίγουρα και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ήμασταν εκεί αλλά…
Εύλογα μετά από αυτήν την εξέλιξη προκύπτουν ερωτηματικά όπως :
- Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σωστή ενημέρωση του Καλυμνιακου λαού;
- Έτσι διασφαλίζεται η όποια διαφάνεια σε οτιδήποτε θέμα προσκαλώντας μόνο ένα ΜΜΕ ;
- Δεν έπρεπε να καλεστούν και τα υπόλοιπα –τουλάχιστον τα τοπικά-ΜΜΕ;
- Μήπως οι ερωτήσεις των «μη αντικειμενικών ΜΜΕ» δεν θα άρεσαν;
- Μήπως θα εφαρμοσθεί αυτό και σε άλλες συνεντεύξεις τύπου που θα ακολουθήσουν η` συγκεκριμένη αποτελεί εξαίρεση ;Και αν ναι γιατί;
- Μήπως για αυτήν την παράλειψη ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ κανένας υπάλληλος του Δήμου η` της ΑΝΕΚ;
- Μήπως θέλουν κάποιοι να αναδεικνύουμε μόνο τις «αισιόδοξες» εικόνες του νησιού μας, και στα προβλήματα , ελλείψεις ,λάθη κ.α. να κλείνουμε τα μάτια μας;
Πολλά είναι τα ερωτηματικά που μπορεί να υποβάλει κανείς για αυτή την κίνηση του δημάρχου και του πρόεδρου της ΑΝΕΚ. Ευελπιστούμε κάποια στιγμή να μπουν στον κόπο να μας απαντήσουν ,αν και εμείς δεν ανήκουμε στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ που προτιμά ο Δήμαρχος.

Πηγή:
n100000073762116_7142

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!