Αδίκως κατηγόρησε ο «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» την Πρόεδρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ… ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Θεώρησα πρέπον να απάντηση κάποιος, μετά από την σχετική δημοσίευση του, «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» με όνομα, «Σύλλογος Πολυτέκνων Επαρχίας Καλύμνου», όπου ελέχθησαν τα εξής… Αληθεύει ότι η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Επαρχίας Καλύμνου, όταν αγοράστηκε το κτίριο όπου στεγάζεται, αντί να αγοραστεί στο όνομα του συλλόγου το πήρε στο όνομα της; Η αγορά έγινε με χρήματα του συλλόγου!

Βλέποντας λοιπόν πως δεν δόθηκε διορθωτική απάντηση από κανένα στο ζήτημα αυτό μετά από 20 μέρες, θεώρηση πως ήταν χρέος μου σαν τρίτος που δεν πίστεψα τα υπονοούμενα του δημοσιεύματος να βγάλω την αλήθεια στη φόρα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει κανείς αυτό ήταν να ζητήσει από το σύλλογο το καταστατικό του Συλλόγου Πολυτέκνων και το συμβόλαιο της αγοράς του εν λόγου ακίνητου!! Με μεγάλη ευχαρίστηση ο Σύλλογος μου έδωσε αντίγραφο των πειστηρίων αφού πρώτα τους εξήγησα ποιος ήταν ο λόγος που τα ήθελα και δέχτηκαν να τα δημοσιεύσουμε στο διαδίκτυο ώστε να τα δουν όλοι και έτσι να μην υπάρχει απολύτως καμία αμφισβήτηση για την νομιμότητα της αγοράς του ακινήτου από την Πρόεδρο του συλλόγου «ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» του συλλόγου πολυτέκνων, σαν νόμιμη εκπρόσωπος του Συλλόγου Πολυτέκνων και με εντολή (δείτε την δεύτερη σελίδα του Συμβολαίου της Αγοράς του ακινήτου)!! Η εντολή για την αγορά δόθηκε στην πρόεδρο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με αριθμό 1/15.1.2000. Στην σελίδα 4 του συμβολαίου λέει ξεκάθαρο πως το ακίνητο μεταβιβάζετε στο «ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ».
Για όσους θέλουν να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ας δείτε τα ακόλουθα:
Καταστατικό Συλλόγου Πολυτέκνων: http://www.facebook.com/album.php?aid=5130&id=100000354707515&ref=mf

Συμβόλαιο Αγοράς του Ακινήτου : http://www.facebook.com/album.php?aid=5131&id=100000354707515

Ας είμαστε τελικά όλοι λίγο πιο προσεκτικοί με αυτά που λέμε ακόμα και αν τα θέτουμε και σαν ερώτημα … αφήνοντας σαφές υπονοούμενα τα οποία δεν έχουν καμία αλήθεια και το μόνο που κάνουν δυστυχώς είναι απλός να συκοφαντήσουν κάποιους ανθρώπους !! ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!