«Η Τέχνη της Αποφυγής και της Φυγής»

Parkour…. “The art of moving”….αυτό φίλοι μου θα είναι από σήμερα έως τις εκλογές το αγαπημένη άθλημα των πολιτικών μας!! Να σας το εξηγήσω….. Το άθλημα, Parkour, θεωρείτε η τέχνη της κίνησης, της μετακίνησης και της φυγής!!!

Μια τέχνη που έχει ως πρόκληση-σκοπό κάποιος να διανύσει μια απόσταση από ένα σημείο σ’ ένα άλλο, χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα του και χωρίς να θέση σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα, αλλά αποφεύγοντας τα όποια εμπόδια συναντήσει στο δρόμο του μ’ ένα έντεχνο τρόπο.  Στην ουσία πρόκειται για συνδυασμό σώματος και πνεύματος, σε αρμονία και συνεργασία με το περιβάλλον!!

Βλέποντας λοιπόν αυτό τον καιρό και υποψιάζομαι πως κάπως έτσι θα πάμε μέχρι τις εκλογές τους πολιτικούς μας να είναι ιδιαίτερα κινητικοί και να αποφεύγουν με χάρη τα εμπόδια που πετάει ο ένας στην πορεία του άλλου και ξέροντας την ιδιαίτερη αγάπη που έχουν για τον αθλητισμό όλοι … σκέφτηκα πως αυτοί οι κύριοι όλοι πρέπει να είναι πρωταθλητές του Parkour!!

Η μόνη ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους «αθλητές του Parkour»  και τους «αθλητές του πολιτικού Parkour»… είναι το είδος των εμποδίων!!!  Οι μεν αποφεύγουν δέντρα, τοίχους, παγκάκια, οι δε αποφεύγουν ακτοπλοϊκό, Ίμια, χρηματοδοτήσεις, ΧΥΤΑ, αυθαίρετη δόμηση στη Ψέριμο, σκουπίδια, ανεργία, ναρκωτικά, κτλ.

Άντε…. Και με την νίκη!!!

- George Lias


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!