Δηλώσεις του Δημάρχου σχετικά με τα Δημοτικά Τέλη και την Κοινωνική Πολιτική

Με αφορμή το άρθρο μας «Αναπροσαρμογή Ανταποδοτικών Τελών 2010», όπου Θίξαμε την κοινωνική πολιτική ενός Δήμου σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε τώρα, τσιγκλήσαμε λίγο το Δήμαρχο Καλύμνου με ελπίδα μα αποσπάσουμε μια σχετική δήλωση ή δέσμευση για την κοινωνική πολιτική του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος τελικά μας απάντησε ενημερωτικά για να ξέρουμε και εμείς πια είναι η κοινωνική προσφορά του δήμου μας. Μας δήλωσε τα εξής:

«Εμείς ΑΠΛΩΣ δεν βγάλαμε δελτίο τύπου για την ήδη ισχύουσα από τον Σεπτέμβριο μηδενική αύξηση δημοτικών τελών. Λέω ΑΠΛΩΣ.....
Μήπως όμως πρέπει να βγαίνει  δελτία τύπου και για τα οφθαλμοφανή? Τι να πω....»

«Επίσης εμείς ΑΠΛΩΣ δεν βγάλαμε δελτίο τύπου για την ήδη ισχύουσα εδώ και χρόνια ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ παροχή της υπηρεσίας των βρεφονηπιακών σταθμών .Λέω ΑΠΛΩΣ.....
Μήπως όμως πρέπει να βγαίνει δελτία τύπου και για τα οφθαλμοφανή? Τι να πω....
Ούτε αυτό δεν είναι αντιληπτό εδώ και χρόνια ?
Είμαστε φοβεροί ....»

Απαντάμε λοιπόν στο Δήμαρχο :

Εμείς σαν σελίδα και σαν Καλύμνιοι που δραστηριοποιούμαστε και ζούμε μόνιμα στο νησί  έχουμε μάθει πως αυτονόητο και οφθαλμοφανές όταν έχει να κάνει με θέματα Δήμου / Κράτους … δεν υπάρχει. Ούτε καν αυτά που λέγονται από τους πολιτικούς και τους τομεάρχες και διευθυντές προφορικός δεν ισχύει.  Το μόνο που ισχύει είναι αυτό που εσείς οι πολιτικοί και οι επικεφαλείς γράφετε και υπογράφετε !!! Καμιά φορά ακόμα και αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί ή να παρερμηνευτεί αν είναι έντεχνα γραμμένο για να μπορεί να καλύψει κάθε ενδεχόμενο!  Σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες από πλευράς δημόσιας διοίκησης νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα αυτό!! Οι εκλεγμένοι άρχοντες αυτού του τόπου είναι αγαπητέ Δήμαρχε που έχουν καταργήσει τις έννοιες οφθαλμοφανές και αυτονόητο… όχι ο λαός!!! Δεν κατηγορούμε εσάς αλλά το γενικότερο σύστημα της Ελλάδος της αδιαφάνειας!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!