Το κράτος οφείλει στην ΑΝΕΚ (Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου)

Το κράτος οφείλει στην ΑΝΕΚ (Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου), για τα δρομολόγια του Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ,  1,1εκ. ευρώ. Είναι οι επιδοτήσεις της άγονης γραμμής για την εξυπηρέτηση των ακριτικών νησιών της Επαρχίας Καλύμνου: Κάλυμνο, Λέρος, Πάτμο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αστυπαλιά. Τα λεφτά αυτό πάντα καθυστερούσανε σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπευθύνων αλλά τώρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην ΑΝΕΚ για πως και πότε το κράτος θα μπορέσει να πληρώσει αυτά τα καθυστερούμενα.

Για το θέμα αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος πως κατανοεί το πρόβλημα της νέας κυβέρνησης, μιας και βρήκε άδεια ταμεία αλλά εάν δεν δοθεί λύση έως το τέλος Νοεμβρίου θα αναγκαστεί και το «Νήσος Κάλυμνος» να δέσει. Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο κόστος της συνέχισης των δρομολογίων από μόνη της χωρίς την επιδότηση. Δεν θα μπορεί καν να πληρώσει τα πετρέλαια. Ακόμα και το πλήρωμα του «Νήσος Κάλυμνος» είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!