Αναπροσαρμογή Ανταποδοτικών Τελών 2010

Μηδενική αναπροσαρμογή στα Ανταποδοτικά Τέλη για το 2010 στο Δημο Ηρακλείου ... στο Δημο Καλύμνου τι θα πληρώσουμε;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για μηδενική αναπροσαρμογή στα Δημοτικά τέλη για ΔΕΥΤΕΡΗ (2Η) ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι ο Δήμος Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πολιτική "χαμηλών τελών" και έχει τα χαμηλότερα τέλη, όχι μόνο μεταξύ των μεγάλων Δήμων της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Ο κ. Κουράκης ανακοίνωσε επίσης, και το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης - Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων, το οποίο έχει αυξημένο προϋπολογισμό σε σχέση με το περυσινό και αυτό αποτελεί πολιτική επιλογή, γιατί η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι απαραίτητο μέσω του προγράμματος δράσης να τονωθεί η τοπική οικονομία ,και να βοηθηθεί η αγορά εργασίας και η απασχόληση.

Ο τέλος ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε, ότι μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ο κοινωνικός ρόλος του Δήμου για ουσιαστική αντιμετώπιση των θεμάτων της Νεολαίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα γίνει επίσης καμία αναπροσαρμογή στα τροφεία των Παιδικών Σταθμών.

Το Τρίπτυχο Νοικοκύρεμα - Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη είναι το πλαίσιο που θα κινηθεί η οικονομική πολιτική του Δήμου Ηρακλείου."

Ένα παράδειγμα δήμου που ενδιαφέρεται για τους δημότες του και κάνει το καλύτερο για να τους ανακουφήσει από τα πρόσθετα βάρη των ανταποδωτικών τελών.Γιατί όμως να είναι ο μοναδικός δήμος της χώρας που εφαρμόζει τέτοια πολιτική?Στην Κάλυμνο δεν υπάρχουν άνθρωποι που δύσκολα τα βγάζουν πέρα και πρέπει να πληρώνουν και διάφορα τέλη?Ελπίζω να το σκεφτεί ο δήμαρχος και να μην επιβάλλει νέα αύξηση τελών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!