ΟΙ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ - ΜΕΡΟΣ 2ο

Τελικά οι πηγαδοκουβάδες ή υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων που αγόρασε η Δημοτική Αρχή και πλήρωσε περισσότερα από 100.00 ευρώ σε εργολάβο για να τους τοποθετήσει, θα πρέπει να μετονομασθούν σε αναδυόμενους κάδους . Πριν 20 ημέρες είχαμε παρουσιάσει ένα τέτοιο κάδο ,που με την πρώτη βροχή είχε βγει στην επιφάνεια .

Τότε ο κ. Ρούσσος είχε δικαιολογήσει τον εργολάβο ,λέγοντας ότι έβρεξε πριν προλάβει να βάλει τσιμέντο και να τον πακτώσει. Αν και εμείς είχαμε χαρακτηρίσει ως αστεία τη δικαιολογία του κ. Ρούσσου, να δεχθούμε ότι κάποιους έπεισε.
Να όμως που η βροχόπτωση της περασμένης Τετάρτης έδειξε σε όλο της το μεγαλείο την προχειρότητα με την οποία τοποθετήθηκαν οι κάδοι από τον εργολάβο. Έτσι λοιπόν 3 κάδοι που έχουν τοποθετηθεί μετά την Πλατεία του Μασουριού αναδύθηκαν μέσα από το τσιμέντο το οποίο τοποθετήθηκε για πάκτωμα. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι χαρακτηριστικές. Αλήθεια ,τι έχει να δηλώσει ο κ. Δήμαρχος για αυτές τις καλοπληρωμένες κακοτεχνίες;

Πηγή: Νησιωτική Διαδρομή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!