Κόντρα Καλυμνίων με τον Δήμαρχο για τους Δρόμους

Εδώ και δύο μέρες στην Σελίδα του, «Kalymnos Web» γίνεται συζήτηση με αφορμή κάποιες φωτογραφίες  που τράβηξε ο συμπατριώτης μας Νικόλας Χριστοδούλου, απεικονίζοντας την δραματική κατάσταση το οδικού μας δικτύου σ’ ένα σημείου του στο στην διασταύρωση του δρόμου Εμποριού με τον δρόμο της Παλιόνησου!!! Ένα πραγματικά επικίνδυνο σημείο! Ο Δήμαρχος μας απάντησε τα εξής:

δρόμος αυτός είναι Επαρχιακός και έχει ευθύνη και αρμοδιότητα η Νομαρχία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Νομαρχία για τα έργα της περιοχής Σκάλια-Αργινώντα- Εμπορειό έχει αναλάβει η Νομαρχία να εκτελέσει 2 έργα:
1. Διαπλάτυνση δρόμου Σκάλια-Εμπορειός.
2.Ασφαλτόστρωση δρόμου Σκάλια - Εμπορειός.
Υ.Γ.1... Διαβάστε περισσότερα- Ο δρόμος αυτός στο σημείο αυτό ήταν έτσι 10 χρόνια πριν. Αργά το θυμηθήκατε
Υ.Γ.2- Ο δρόμος Αρμεός-Αργινώντα-Σκάλια ήταν έτσι και χειρότερα μέχρι και πριν 7 χρόνια. Τον φτιάξαμε , τον διαπλατύναμε , τον ασφαλτοστρώσαμε. Γρήγορα το ξεχάσατε(αν το πήρατε και ποτέ είδηση)

Η απαντήσεις που του δόθηκαν πολλές… οι περισσότερες όμως μάλλον τον στενοχώρησαν καθώς θα έλεγα πώς δεν κολάκευαν τον ίδιο καθώς εδώ δεν ελεγχόμαστε από το Αιγαίο «Ρούσσο Εγκωμιαστικό» Τν !!

Εμείς του είπαμε τα εξής:

Όπως είχαμε προβλέψει και είπαμε, να πάλι η γνωστή δικαιολογία άλλοθι, που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος, για να βγει πάντα από την δύσκολη θέση και να κρύψει την αδυναμία του να δώσει ΑΜΕΣΕΣ λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του νησιού! Με το να πετάει το μπαλάκι από δω κι από κει, Κοντεύει να γίνει πρωταθλητής στο πινγκ πονγκ! Ναι αλλά δεν είναι ένα θέμα όπως άλλα! Πρόκειται για θέμα ζωής & θανάτου, πρόκειται για την δημόσια ασφάλεια! Δείχνει σοβαρότητα αυτή η παιδιακίστικη αντιμετώπιση τόσο σοβαρών θεμάτων?? Και μάλιστα από τον πρώτο πολίτη, την επίσημη εικόνα και αντιπρόσωπο του νησιού μας!? Α, λυπάμαι δεν είναι δικιά μου ευθύνη αν εσύ σκοτωθείς εξαιτίας του άθλιου σε πάρα πολλά σημεία, οδικού δικτύου? Εσύ σαν εκλεγμένος από τους δημότες σου Δήμαρχος, πρέπει να δείχνεις την στοιχειώδη ευαισθησία και το φιλότιμο και να βάζεις την Δημαρχιακή σου ιδιότητα και προβολή στην πάντα, όταν πρόκειται για τέτοια σοβαρά θέματα! Γνωρίζεις ότι το Επαρχείο δεν έχει συνεργεία για αυτές τις  δουλειές! Γνωρίζεις επίσης, πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες, για  να εγκριθούν και για να γίνουν ασφαλτοστρώσεις! Γνωρίζεις ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε θανατηφόρο ατύχημα εξαιτίας των λακκουβών! Κι όμως  συνεχίζεις ανεύθυνα, να μην νοιάζεσαι να δώσεις, εσύ σαν Δήμαρχος πλέον του νησιού, άμεσα λύση πριν είναι αργά! Επιδεικτικά επιδίδεσαι στο αγαπημένο σου σπορ του πινγκ πονγκ!

Άρα για ακόμα μια φορά βλέπουμε μετατόπιση ευθυνών... αν σκοτωθεί κανένας δεν θα φταίει ο Δήμος ...θα φταίει το Επαρχείο!! Αυτό έχει σημασία! Τ' ότι έχει υποχρέωση ο Δήμος να διαφυλάσσει την ασφάλεια των δημοτών είναι μια λεπτομέρεια!! Τι να κάνει ο ταλαίπωρος ο Δήμαρχος μας...να τσακωθεί και με το Επαρχείο... να τον βρίζει ακόμα ένας; Το μόνο που δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε είναι πάρουμε στα σοβαρά αυτή την Δημοτική Αρχή όπως παρουσιάζεται ανίκανη να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και απαιτήσεις του νησιού. Μια Δ.Α. που φωνάζει από μακριά ... ΔΙΑΛΎΟΜΑΙ Στείλτε μας σπίτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο πια!! ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΜΑΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ... ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ... μόνο αυτό σας έχει μείνει για να λέτε στους δημότες !!!

Πιστεύω πως αρκετά τους είπαμε για να πειστούν ή να νοιώσουν ντροπή και να αναλάβουν την ευθύνη να επισκευάζουν τους δρόμους μας όταν και όποτε παρουσιάζεται η ανάγκη αυτή!! Τόσο απλά!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!