Η Φωνή του Καλύμνιου και Ο Δήμος Καλυμνίων

Εδώ και μερικούς μήνες κάποιοι πολίτες αυτού του νησιού συμμετέχουν  στην σελίδα, «Η Φωνή του Καλύμνιου/  The Kalymnians Voice, για να αναδείξουν κάποια φλέγοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και πολλά χρόνια την Κάλυμνο μας . Θεώρησαν επίσης ότι με το να επισημάνουν αυτά τα προβλήματα στην Δημοτική Αρχή θα έβρισκαν επιτέλους επίλυση.

Δυστυχώς διαψεύστηκαν οικτρά. Σχεδόν κανένα από αυτά τα θέματα δεν κατάφεραν να συγκινήσουν την Δημοτική Αρχή ώστε επιτέλους να επιλυθούν και να πάψουν να μας απασχολούν.  Όχι μόνο αυτό αλλά το παράλογο αυτής της ιστορίας είναι ότι αυθαίρετα και χωρίς λόγο τους κατηγόρησε ότι ασκούν αντιπολιτευτική τακτική.

Επιτέλους κύριε Δήμαρχε, αποφασίστε τι θέλετε .Ενεργούς πολίτες που θα επισημαίνουν τα προβλήματα του τόπου ή αδιάφορους πολίτες που να τους κάνετε ότι θέλετε με την παραπλανητική ενημέρωση από μέρους της παράταξης σας αλλά και από κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης έτσι ώστε να εξασφαλίσετε και πάλι την ψήφο τους?
Απαντήσεις θέλουμε για το αν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα και έργα επίλυσης αυτών των προβλημάτων. Τίποτα λιγότερο … τίποτα περισσότερο!!!!

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι σκέψεις ενός νέου ανθρώπου που ζει σε αυτό το νησί και το πονάει, οπότε κύριε Δήμαρχε μην κατηγορήσετε και πάλι τους συγκεκριμένους ανθρώπους ότι σας κάνουν ξανά αντιπολίτευση .

Εχθές η σελίδα μας ανήρτησε δύο θέματα στο «τοίχο» του Δημάρχου Γεώργιο Ρούσσο προκειμένου να τα δει και να μας δώσει μια απάντηση! Το σίγουρο είναι πως ο Δήμαρχος τα είδε τα θέματα γιατί μπήκε και στο κόπο μετά να τα σβήσει από το «τοίχο» του γιατί ενδεχομένως του χάλαγε την εικόνα! Ομολογουμένως, δεν μας το έχει ξανακάνει  αυτό, είναι η πρώτη φορά! Βέβαια είναι μια ταχτική που ακολούθησαν κάποιοι άλλοι και τώρα την εφαρμόζει και ο Δήμαρχος. Φαίνετε πως τα θέματα τα δικά μας δεν είναι αρκετά σοβαρά ώστε να έχουν θέση στην σελίδα του Δημάρχου ή να αξίζουν την απάντηση του. Μάλλον δεν θα ανήκουμε εμείς στην κατηγορία των Καλυμνίων που θέλουν να αλλάξουν ως προς το καλύτερο το νησί μας. Βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Δήμαρχος δεν μας «πάει» και τα κάνει αυτά. Κάποιος άλλος μπορεί να πει πως ο Δήμαρχος απλός δεν «γουστάρει να ασχοληθεί» . Οι πολύ κακοί θα πουν πως δεν αντέχει να βλέπει τα χάλια που έχουν μάθει να κλείνουν τα μάτια τους και να μην τα βλέπουν!

Εγώ τι λέω; Δύσκολη ερώτηση!!  Εγώ λέω πως θα πρέπει να μιλάω λιγότερο και να σας αποκαλύπτω περισσότερα μήπως αρχίσουμε να παίρνουμε καμιά απάντηση και να γίνεται και κανένα έργο προς επίλυση των προβλημάτων!!

kvoive_vs_municipality


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!