Η εφημερίδα «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» - Εκπρόσωπος του Γραφείου Δημάρχου Καλυμνίων!!!

Αν δεν πρόκειται για το «δαίμονα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» που μπέρδεψε τις γραμμές και τα email, τότε είναι σίγουρο ότι η τοπική εφημερίδα «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ανέλαβε υπεύθυνη του Γραφείου Δημάρχου Καλυμνίων του κ. Ρούσσου. Δείτε και τις αποδείξης......

Την περασμένη Πέμπτη λάβαμε δελτίο τύπου του Δημάρχου, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ΑΡΓΩ. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 12:59 μμ, λάβαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας, email με αποστολέα την «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ». Βέβαια με έκπληξη διαπιστώσαμε παρακάτω ότι το θέμα καμία σχέση δεν είχε με την εφημερίδα αλλά ήταν «Ενημέρωση-Αλληλογραφία Δημάρχου» ενώ πιο κάτω γραφόταν φαρδιά-πλατιά Δήμος Καλυμνίων Γραφείο Δημάρχου. Καλό λοιπόν είναι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο να ενημερωθούμε για να μην αισθανόμαστε τέτοιες εκπλήξεις. Αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, ο κ. Ρούσσος θα πρέπει να δώσει διευκρινήσεις για το τι συνέβη.

Είναι αδιανόητο, αλλά και εγκυμονεί κινδύνους στην ασφαλή διακίνηση της αλληλογραφίας του Γραφείου του, όταν αυτή γίνεται μέσω άλλων μη εξουσιοδοτημένων προσώπων. Παραθέτουμε παρακάτω το τεκμήριο.

final_cut

Πηγή: Νησιωτική Διαδρομή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!