Τέλος στην ίση προβολή των υποψηφίων με κυβερνητική (ν)τροπολογία

Παράθυρο στη διαπλοκή χαρακτηρίζεται από υποψήφιους Δημάρχους αλλά και από τον πρώην υπουργό Γιάννη Ραγκούση, η τροπολογία των Γ. Μιχελάκη, Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Στουρνάρα, που δίνει τη δυνατότητα στα ΜΜΕ να προβάλουν όσες φορές θέλουν τους υποψηφίους και τα προγράμματα της αρεσκείας τους.
Η τροπολογία που κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, σε άσχετο νομοσχέδιο, πρακτικά καταργεί το νόμο περί ίσης εμφάνισης όλων των υποψήφιων δημάρχων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια (δύο φορές στα πανελλήνιας εμβέλειας και μια φορά στα τοπικά),
Με επιστολή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος καταγγέλει την τροπολογία που αφήνει στη διακριτική ευχέρεια των καναλαρχών το δικαίωμα να καλούν όσες φορές θέλουν τους υποψήφιους που οι ίδιοι επιλέγουν.
«Αναλογίζομαι: Θρασείς ή πανικόβλητοι; Σίγουρα πάντως δυστυχείς, ευτελείς, ενδεείς και κομπιναδόροι. Ναι! Κομπιναδόροι" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Β. Καπερνάρος.
Ο Γιάννης Ραγκούσης, επί υπουργίας του οποίου είχε ψηφιστεί ο νόμος που σήμερα, πρακτικά καταργείται, κάνει λόγο για ρύθμιση με την οποία θα θριαμβεύσει το μαύρο πολιτικό χρήμα. Με δήλωσή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ο Γ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά "ως την πλέον απροσχημάτιστη κυβέρνηση διαπλοκής που γνώρισε ο τόπος". Κατηγορεί μάλιστα την κυβέρνηση ότι "με τη συγκεκριμένη ρύθμιση επιχειρεί να παραδώσει όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς στις εξωθεσμικές και αμείλικτες πιέσεις των πάσης φύσεως εκβιαστών".
 
- avgi.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!