Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για την αναβάθμιση των δομών του ΕΟΠΥΥ στην επαρχία Καλύμνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για την αναβάθμιση των δομών του ΕΟΠΥΥ στην επαρχία Καλύμνου»
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτριος Γάκης, κατάθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου (ΙΣΕΚ), με θέμα τις επικείμενες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και τη διαμόρφωση των νέων δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΠΦΥ) στα νησιά της επαρχίας Καλύμνου.
Στην επιστολή τους, οι ιατροί της επαρχίας Καλύμνου, τονίζουν ότι είναι εθνικό καθήκον και προς το συμφέρον του ΕΟΠΥΥ η διατήρηση των δομών/εργαστηρίων του ΕΟΠΥΥ στα μικρά ακριτικά νησιά. Ο ΙΣΕΚ σημειώνει, ότι χρειάζεται να ενισχυθούν οι δομές του ΕΟΠΥΥ σε όλα τα μικρά νησιά της επαρχίας Καλύμνου, να εκσυγχρονιστεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός των μονάδων ΠΦΥ και να στελεχωθούν με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.
Όπως υπογραμμίζεται στην επιστολή, θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των νησιωτικών περιοχών της επαρχίας Καλύμνου, προωθώντας λύσεις που να λαμβάνουν υπόψη τις δυσκολίες της συγκοινωνιακής σύνδεσης με τα άλλα νησιά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την τοπική κοινωνία, τους εργαζόμενους και τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, αγωνίζεται για το αυτονόητο: Την ανάγκη αναβάθμισης των ιατρικών μονάδων στα Δωδεκάνησα και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της νησιωτικής χώρας.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!