Μίκα Ιατρίδη:Η τυφλή υποταγή της κυβέρνησης στην Τρόικα δυσφήμησε την Κάλυμνο και τους κατοίκους της

Μετά την παραδοχή του ΙΚΑ ότι τα στοιχεία σχετικά με τα επιδόματα τυφλότητας στην Κάλυμνο δεν είναι πραγματικά, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η τυφλή υποταγή της κυβέρνησης στην Τρόικα δυσφήμησε την Κάλυμνο και τους κατοίκους της. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, προκειμένου να μειώσει, συνολικά, τα επιδόματα αναπηρίας, προσπαθεί να "φτιάξει κλίμα" παρουσιάζοντας τους Καλύμνιους ως διεφθαρμένους.

Ακολουθεί την ίδια πολιτική που εγκαινίασε ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος για να μας βάλει στο Μνημόνιο κατασυκοφάντησε διεθνώς τους Έλληνες πολίτες.

Οι υπεύθυνοι της νέας συκοφαντικής εκστρατείας – ενάντια στους Καλύμνιους αυτήν την φορά, την επόμενη ενάντια σε ποιους; - πρέπει να παραιτηθούν, αν έχουν έστω και λίγο φιλότιμο πάνω τους.

Οπωσδήποτε, επιδόματα που λανθασμένα έχουν δοθεί θα πρέπει να σταματήσουν να δίνονται. Όμως, δεν μπορεί, στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση να συκοφαντεί έτσι απροκάλυπτα ένα ολόκληρο νησί και τους κατοίκους του».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!