Π. Καμμένος από Κάλυμνο : «Ο Σαμαράς είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας»

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από την Κάλυμνο, ο πρόεδρος του κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος. 

«Ο Σαμαράς είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, με αφορμή τα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά και τα όσα πράττει μετεκλογικά.
Ο κ. Καμμένος, που συνοδευόταν από τη βουλευτή του κόμματος στη Δωδεκάνησο Μίκα Ιατρίδη,  επισκέφθηκε το νησί της Καλύμνου το μεσημέρι του Σαββάτου για λίγες ώρες εκπληρώνοντας μια κοινωνική υποχρέωση. Παραβρέθηκε στα βαφτίσια του παιδιού του υποψηφίου βουλευτή του κόμματος του από την Κάλυμνο, Σεβαστού – Ελευθερίου Κορφιά.

 


 
πηγή: tvkosmos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!