Δήλωση Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για κατάργηση ΔΗΦΟΔΩ

Γ. Χατζημάρκος: «Μαζί με τον ΔΗΦΟΔΩ, καταργούνται και όλες οι δόλιες και φαύλες πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για ψηφοθηρία και μόνο, όλα αυτά τα χρόνια»
Στην αμετάκλητη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που καταργεί τον ΔΗΦΟΔΩ, αναφέρθηκε την Δευτέρα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος δήλωσε:
 
«Είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα. Είμαι από εκείνους που σήκωσαν πολύ μεγάλο φορτίο πριν χρόνια για τον ΔΗΦΟΔΩ. Νομίζω πως αυτή η μέρα θα πρέπει να μείνει χαραγμένη στην ιστορία αυτού του τόπου, γιατί η λύτρωση από ένα τόσο μεσαιωνικού τύπου χαράτσι, όπως ήταν ο ΔΗΦΟΔΩ, είναι, μετά από πολλά χρόνια μόνο δυσάρεστων ειδήσεων, επιτέλους μια ευχάριστη είδηση για τους επιχειρηματίες αυτού του τόπου. Αλλά όχι μόνο γι αυτούς. Εγώ προσθέτω πως είναι μια πολύ σπουδαία μέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα της Δημοκρατίας σ' αυτόν τον τόπο, διότι, μαζί με αυτόν τον φόρο, καταργούνται και όλες αυτές οι δόλιες και φαύλες πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για ψηφοθηρία και μόνο, όλα αυτά τα χρόνια. Για μένα είναι μια μεγάλη προσωπική δικαίωση, για όλες αυτές τις μάχες που έδωσα από την προηγούμενη θέση μου, για την κατάργηση αυτού του επαίσχυντου φόρου. Η δικαίωση έρχεται, αργά ή γρήγορα. Και η Δικαιοσύνη έδωσε την καλύτερη απάντηση σε ό,τι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά αυτού του φόρου. Έκλεισε ένα κεφάλαιο που τραυμάτισε αυτόν το τόπο και νομίζω ότι, αφήνοντας πίσω μας όλα αυτά που μας τραυμάτισαν στο παρελθόν, είναι και ο μόνος δρόμος με τον οποίον μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!