Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Μπενέτου Σπύρου

Οριστικά ο δήμαρχος Λειψών, Μπενέτος Σπύρου θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού.
Έτσι, κατατέθηκαν οι προτάσεις του κόμματος για τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Οι προτάσεις αναμένεται να εγκριθούν την Κυριακή με ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Στην Περιφέρεια Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει υποψήφια τη βουλευτή Β' Αθηνών Ρένα Δούρου, ενώ στο Δήμο Αθηναίων έγινε η έκπληξη, καθώς θα στηριχθεί ο 34χρονος οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
 
tvkosmos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!