Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την στελέχωση των αεροδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρης Γάκης και Νίκος Συρμαλένιος, κατάθεσαν ως Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη

, την επιστολή του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με θέμα: «τα προβλήματα στελέχωσης των αεροδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, επαναλαμβάνει ότι είναι κάθετα αντίθετος στη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, μεταξύ των οποίων της Ρόδου, της Κω και πιθανόν της Καρπάθου.

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του σε κάθε θεσμικό επίπεδο για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη νησιωτική χώρα, και τη βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κω. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών περιοχών και της προβολής των νησιών μας, έχει και η έγκαιρη και ικανοποιητική στελέχωση στις πύλες εισόδου στη Δωδεκάνησο. Η εύρυθμη λειτουργία των αεροδρομίων και των λιμανιών, θα βοηθήσει, ανάμεσα στα άλλα, και στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!