Οριστική προκήρυξη των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σχεδόν ένα χρόνο μετά την προδημοσίευσή τους, στις 25 Φεβρουαρίου 2013 ενεργοποιούνται τελικά τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα δίνει επιδότηση έως 60% σε υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις μεταποίησης, υπηρεσιών, εμπορίου και τουρισμού. Στην οριστική προκήρυξη του προγράμματος δεν περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και εστίασης.

Η υποβολή προτάσεων στα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ θα διαρκέσει 2 μήνες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο περαιτέρω παράτασης.

Ο προϋπολογισμός της προκήρυξης διαμορφώνεται σε 456 εκ. € και αφορά σε επενδυτικά σχέδια που θα υλοποιηθούν στις 13 Περιφέρειες της χώρας, στους σχετικούς Άξονες των 5 ΠΕΠ.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από τα ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου, Αττικής και  υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα και τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης (ΕΦΕΠΑΕ).

Θα ενισχυθούν έργα επιλέξιμου προϋπολογισμού από 30.000 € έως 300.000 € για τη θεματική ενότητα «Μεταποίηση», από 20.000 € έως 300.000 € για τη θεματική ενότητα «Τουρισμός» και από 20.000 € έως 100.000 € για τη θεματική ενότητα «Εμπόριο – Υπηρεσίες».

Περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό του προγράμματος.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!