Φώτης Χατζηδιάκος: Απάντηση στο δημοσίευμα της Εφημερίδας «Το Έθνος της Κυριακής»

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος της Κυριακής» 13 Ιανουαρίου 2013, στο οποίο εμπλέκεται το όνομα μου μεταξύ των 105 εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ελέγχονται  από το ΣΔΟΕ, επιθυμώ να παραθέσω τα παρακάτω:

Ελέγχθηκα επανειλημμένα και ελέγχομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας     (δικηγόρος επί τριακονταετία) για την κοινή φορολογική δήλωση εισοδήματος που υποβάλλουμε από το 1984 μέχρι σήμερα με την επίσης ελεύθερη επαγγελματία σύζυγό μου (συμβολαιογράφο) χωρίς ποτέ να διαπιστωθεί ουδεμία φορολογική παράβαση.

Τα πραγματικά εισοδήματα και τα κτηθέντα ακίνητα εμένα και της συζύγου μου καθώς και τα δάνεια που έχουμε λάβει για την απόκτηση αυτών έχουν δηλωθεί νομίμως τόσο στο πόθεν έσχες όσο και στο Ε9 αντίστοιχα και συνάδουν απόλυτα με τις εκατοντάδες χιλιάδων φόρων που έχουμε  καταβάλλει εμπρόθεσμα γι' αυτά.

Επιπλέον ως κατέχοντα θεσμική θέση διευκρινίζω ότι κατά την διάρκεια της 14ετούς θητείας μου στο Β' βαθμό Αυτοδιοίκησης, είτε ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, είτε ως Αντινομάρχης Πρωτογενούς Τομέα, είτε ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, ουδέποτε διαχειρίστηκα δημόσιο χρήμα και επομένως δεν εμπίπτω στην κατηγορία των πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για δήθεν «παράνομο πλουτισμό».

Φυσικά κάθε περαιτέρω έλεγχος από τα συντεταγμένα όργανα και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος (μόλις πρόσφατα, Ιούλιο  2012, ελεγχθήκαμε από το ΣΔΟΕ Αθηνών και λάβαμε εύσημα για την άριστη τήρηση των φορολογικών μας βιβλίων) και προς τούτο θα επισπεύσω με δικές μου ενέργειες και  τον νέο σχετικό έλεγχο.

Πάντως στη ζωή μου έχω εργασθεί και εργάζομαι πολύ σκληρά και  τίμια και αυτό είναι γνωστό στην τοπική μας κοινωνία.

Εν τέλει αναρωτιέμαι ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται με τον τρόπο που «κατηγοριοποιήθηκαν» και δημοσιεύθηκαν τα ονόματα και ενοχοποιούνται συλλήβδην αυτοδημιούργητοι επαγγελματίες επειδή είχαν την πρόθεση να προσφέρουν στον τόπο τους μέσα από μια αιρετή θεσμικά θέση;

Μήπως τελικά η ενασχόληση με τα κοινά είναι προνόμιο μόνο ολίγων;

Επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματος μου για την κατάφορη προσβολή της προσωπικότητας εμένα  και της οικογένειας μου δηλώνω ρητά ότι αυτές οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις με πεισμώνουν περισσότερο και χαλυβδώνουν τη θέληση μου για να αντιμετωπίσω κάθε  μορφής προκλήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!