Η Βουλευτής Μίκα Ιατρίδη στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της, καθώς και των εκπροσώπων της στην Κ.Ε.Δ.Ε. παρευρέθη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, η Μίκα Ιατρίδη.

«Η παρούσα συνέλευση κανονικά θα έπρεπε να γίνει στα νησιά μας και όχι στον αποκεντρωμένο Πειραιά» τόνισε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, στον χαιρετισμό που απεύθυνε προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Στη συνέχεια η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο των Δήμων είναι πραγματικά δύσκολο, αφενός γιατί αποδεικνύεται, πλέον, στην πράξη ότι ο Καλλικράτης φτιάχτηκε στο «πόδι», χωρίς να έχουν προβλεφθεί οι απαραίτητοι πόροι για τη λειτουργία και τις νέες αρμοδιότητες των Δήμων και, αφετέρου, γιατί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η κατεξοχήν πολυνησιακή περιφέρεια της χώρας, γεγονός που επιτείνει περισσότερο τη δυσκολία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και οι κάτοικοι των νησιών.

Κλείνοντας το χαιρετισμό της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε ότι οι νησιωτικοί Δήμοι πρέπει να έχουν την αρωγή όλων, γιατί συντρέχουν και ουσιαστικοί εθνικοί λόγοι και πρέπει, επιτέλους,  να εφαρμοστούν πολιτικές που θα βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια των νησιωτών να μείνουν στον τόπο τους.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!