Συνεργασία του Περιφερειάρχη με τις πρυτανικές αρχές

Η διάθεση πόρων από το ΕΣΠΑ για τη δημιουργία Φοιτητικής Εστίας στη Ρόδο, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρι Τσάρτα και αντιπροσωπεία των πρυτανικών αρχών.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αυτήν την αναγκαιότητα, τη στιγμή που σε άλλα νησιά του Αιγαίου αυτό το ζήτημα έχει διευθετηθεί.

Ο κ. Μαχαιρίδης, διαβεβαίωσε τον πρύτανη ότι θα διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε να δοθεί μόνιμη λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα, αναβαθμίζοντας έτσι τη λειτουργία του πανεπιστημιακού μας ιδρύματος.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!