ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Απάντηση στην επιστολή του κ. Γ. Χαλίκου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 11-06-2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άναυδη έμεινε η Καλυμνιακή κοινωνία στο άκουσμα δελτίου τύπου, που αναγνώστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ σήμερα ημέρα Τετάρτη 11-6-2014.
Το δελτίο τύπου φέρει ως υποτιθέμενο συντάκτη και υπογράφοντα τον Καλύμνιο επιχειρηματία, κάτοικο Darwin Αυστραλίας κ Χαλίκο Ιωάννη.
Με μια πρώτη ανάγνωση του, συμπεραίνει κανείς ότι ο κ. Χαλίκος ουδεμία σχέση έχει με το κείμενο, γιατί απλά ο τρόπος γραφής, δεν εκφράζει το ύφος, το ήθος και την πρακτική του συμπατριώτη, όπως τον γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Αναφερόμενοι λοιπόν στον συντάκτη του κειμένου, του γνωρίζουμε την άποψή μας , ότι αυτό αποτελεί έκφραση πανικού, φόβου, θράσους και έλλειψης σεβασμού προς πρόσωπα που αγωνίζονται χρόνια για τα τοπικά προβλήματα και όχι μόνο.
Ο συντάκτης στην πρώτη παράγραφο αποδέχεται την δημιουργία κοινωνικής αναστάτωσης και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί, να ζητήσει συγνώμη για κάτι σοβαρό που προξένησε, χωρίς την θέλησή του.
Ποιό είναι άραγε το αποτέλεσμα αυτής της αθέλητης ενέργειας;
Στη δεύτερη παράγραφο, ο άγνωστος συντάκτης του δελτίου, μας πληροφορεί για το σκοπό της πρόσκλησης, να μεταβούν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων στο Darwin της Αυστραλίας, ένας σκοπός που δεν αντέχει σε οποιοδήποτε σχολιασμό και λογική. Επιπροσθέτως κάνοντας τον πολιτικό αναλυτή εκφράζει μύχιες σκέψεις για δημιουργία προβλήματος, συνδέοντας λεγόμενα με πρόσωπα που δεν αναφέρθηκαν ποτέ.
Γιατί άραγε; Τι τρομάζει τον άγνωστο συντάκτη και δημιουργείται προσπάθεια αποπροσανατολισμού; Γιατί ενώ κανείς επικεφαλής δημοτικής παράταξης δεν μετέβη στην Αυστραλία ο άγνωστος ασχολείται μόνο με τον επικεφαλής της Παράταξής μας;
Στην τρίτη παράγραφο έρχεται ως τιμωρός επικαλούμενος την σπάθη της δικαιοσύνης. Νέα ήθη; Νέα πρακτική; Νέα κουλτούρα; Νέα Καλυμνιακή πορεία; Ο άγνωστος συντάκτης φοράει την καινούρια του στολή μένοντας απογυμνωμένος, γιατί ο φερόμενος ως συντάκτης του δελτίου κ. Χαλίκος δεν έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές.
Τέλος, ο άγνωστος συντάκτης του δελτίου τύπου γράφει, ως να πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο το οποίο παθιασμένα προσπαθεί να εξοστρακίσει πολιτικό του αντίπαλο, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, προβάλλοντας εμμέσως τον εαυτό του ως σωτήρα, ως νέο άνθρωπο που θα πάει το νησί ένα βήμα μπροστά.
Νέο ύφος, Νέα ήθη.... Νέα τάξη πραγμάτων στη πολιτική ζωή του νησιού μας; Θα δείξει!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!