Ευχαριστήρια επιστολή της Κατερίνας Γαβαλά Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Δωδεκανήσου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς τους συμπολίτες μου, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στο δύσκολο αγώνα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα, σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα. Η Χώρα έχει να αντιμετωπίσει κρίσιμα δίλημματα μεταξύ της ευρωπαϊκής προοπτικής και της οικονομικής απομόνωσης μέσα σε ένα ρευστό  ευρωπαϊκό περιβάλλον. Σε συνεργασία με τους πολίτες της Ευρώπης πρέπει να αγωνιστούμε για μια νέα, ανθρώπινη Ευρώπη.

Πρέπει μαζί, με πιο ώριμη ματιά, να διασφαλίσουμε την ενότητα του ελληνικού λαού, να συνθέσουμε το νέο πολιτικό σύστημα και να πορευτούμε στο δρόμο την ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας, με πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης. Πέρα και πάνω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες. Όλοι μαζί, μια γροθιά, οφείλουμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας, για το καλό της Ελλάδας.

Στην δύσκολη αυτή περίοδο περισσότερο απο κάθε άλλη φορά θα είμαι δίπλα σας, θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να προάσπισω τα συμφέροντα του Δωδεκανησιακου λαού, για να τιμήσω τηνεμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Κατερίνα Γαβαλά

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Νομού  Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!