Συνεργασία Περιφερειάρχη με τη δημοτική αρχή της Τήνου

Με τον δήμαρχο της Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου είχε σήμερα συνεργασία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, που συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο Ματθαίο Βίλλα.

Εξετάστηκε η πορεία των υπό εξέλιξη έργων στο νησί, όπως το λιμάνι και άλλα, περιβαλλοντικού χαρακτήρα και μεγάλης σημασίας για την Τήνο (δίκτυα βιολογικού, ΧΑΔΑ, ΧΥΤΑ κλπ).

Επίσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για οδικά έργα που είναι ενταγμένα στο Νομαρχιακό Πρόγραμμα.

Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα που αφορά στη μεταφορά των μαθητών, ζήτημα που απασχολεί πολλά νησιά της Περιφέρειας.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει ευρείας κλίμακας εργασίες συντήρησης. Είναι ζήτημα ημερών για να γίνει και η δημοπράτηση του έργου.

Ο κ. Μαχαιρίδης, παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, συμμετείχε στον εορτασμό και στη λιτάνευση της εικόνας της Μεγαλόχαρης στην Τήνο και στην Πάρο, ενώ προηγήθηκε επίσκεψή του στη Σαντορίνη.

Από το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στη Σύρο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!