Ευχαριστήρια επιστολή Γιώργου Κασσάρα προς τους ψηφοφόρους.

  Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, οι υποψήφιοι βουλευτές , που δώσαμε μαζί τη μάχη των εκλογών μέσα από τις γραμμές της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας.
 

Ιδιαίτερα, απευθύνουμε θερμά ευχαριστήρια σε όλους εκείνους οι οποίοι μας έδωσαν την ψήφο τους, επικροτώντας τον αγώνα μας, παρόλο που συμμετείχαμε σε ένα νέο κόμμα, το οποίο δεν είχε προλάβει να κάνει ευρέως γνωστές τις θέσεις και το πρόγραμμά του.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω:
● Όλες και όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.
● Τους συνυποψηφίους μου, Θανάση Μπαράκα, Παναγιώτη Καρίκη, Ουρανία Φυλτζανίδη, Χρήστο Πρασσά, Μανώλη Κόττορο και Λουκά Καραγιάννη, για την εμπιστοσύνη τους και τον αξιοπρεπή όσο και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, όχι ως ανταγωνιστές αλλά ως συναγωνιστές, στην αναζήτηση του κοινού ονείρου. Μπορεί να μην καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό προορισμό, όμως το ταξίδι μας είναι αυτό που άξιζε και μας έδωσε την ξεχωριστή χαρά της επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας.

● Τους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες, για την ακαταπόνητη προσπάθειά τους και την ανιδιοτελή συμπαράστασή τους, σε μια εποχή που η με οιονδήποτε τρόπο εκδήλωση αισθημάτων αλληλεγγύης είναι δύσκολη και γι' αυτό το λόγο η προσφορά τους αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Αγαπητοί φίλοι,

Ο αγώνας μας ενάντια στις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό μας, περιορίζουν την εθνική ανεξαρτησία και εκποιούν τη δημόσια περιουσία, θα είναι διαρκής.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα είμαστε πάντα παρόντες στους αγώνες, για την εξασφάλιση της καλύτερης ζωής και ευημερίας των Δωδεκανησίων.

Αθήνα 10.5.2012
Γιώργος Κασσάρας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!