Συσκέψεις για το συντονισμό προγραμμάτων ΕΣΠΑ και ένταξης έργου της Περιφ. στην Ψηφιακή Σύγκληση

Σύσκεψη με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους της Υπηρεσίας Προγραμματισμού και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων είχε χθές στη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Αντικείμενο της σύσκεψης εργασίας ήταν ο συντονισμός για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου, καθώς και τα προγράμματα της Περιφέρειας.

Έγινε διεξοδική συζήτηση για κάθε έργο και δόθηκαν οι εντολές προς τις υπηρεσίες για επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης.

Το πρωί, ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε παρουσίαση προγράμματος τηλεϊατρικής και είχε συνεργασία με την Υπηρεσία Πληροφορικής, όπου εξετάστηκαν οι λεπτομέρειες πρότασης για την ένταξη έργου που αφορά στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ψηφιακής Σύγκλησης”.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!