Συνεργασία Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη με Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή για ΕΣΠΑ

Συνεργασία με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Αντώνη Βουτσίνο, είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης και ο αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ Αντιπεριφερειάρχης Τζώρτζης Μακρυωνίτης.

Στη συνάντηση έγινε γενική ανασκόπηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΠ), άξονα προς άξονα και μέτρο προς μέτρο, και συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διαχείριση του προγράμματος, το οποίο όπως επεσήμανε ο Περιφερειάρχης  “κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα γίνει προσπάθεια προκειμένου στους επόμενους μήνες να κλείσει το σύνολο των ενταγμένων έργων όσον αφορά  στην υπογραφή των συμβάσεων”.

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι έχει καθυστερήσει η έναρξη αρκετών τομεακών προγραμμάτων, αποφασίστηκε να υπάρξει στενότερη παρακολούθηση και πίεση, προκειμένου να εκχωρηθεί μέρος της υλοποίησης αυτών των προγραμμάτων στις διαχειριστικές αρχές των περιφερειών.

Επίσης, αποφασίστηκε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνεχίσει χωρίς καμία αλλαγή το έργο της.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει και εκχώρηση των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!