Ευχαριστήρια επιστολή Γιάννη Διαμαντή για το αποτέλεσμα των εκλογών.

  Ένα ευχαριστώ σε όλους τους Δωδεκανήσιους ψηφοφόρους που με εμπιστευτήκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, πιστεύοντας ότι μπορώ να γίνω η φωνή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Φαντάζομαι τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου με καθημερινή επικοινωνία με τα μεγάλα αστικά κέντρα, φαντάζομαι μια Δωδεκάνησο με δουλειές για όλους, φαντάζομαι μια Δωδεκάνησο με τα παιδιά της εδώ και όχι οικονομικούς μετανάστες ανά τον κόσμο, φαντάζομαι μια Δωδεκάνησο που ο συνταξιούχος δεν θα στήνεται στις ουρές από τα χαράματα για μια συνταγή, φαντάζομαι μια Δωδεκάνησο με το χαμόγελο ξανά στα χείλη των συμπολιτών μου.

Ξεκίνησα σαν ένας απλός πολίτης στην υπηρεσία του πολίτη και της Δημοκρατίας, με την βοήθεια λίγων φίλων μακριά από εξαρτήσεις, μακριά από σπόνσορες, μακριά από πολιτικές ίντριγκες, και θα παραμείνω ο ίδιος υπηρετώντας τον πολίτη.

Σας ευχαριστώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!