Γέμισε το προαύλιο Παναγιάς στην πολιτική ομιλία του Γιώργου Κασσάρα

  «Δεν ήταν δυνατό και σε αυτές τις εκλογές να μην έστελνα το μήνυμα μου απ' εδώ από την Παναγιά του Χωριού ,που ξεκινώ πάντα τους αγώνες μου. »

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής  με το κόμμα της «Κοινωνικής Συμφωνίας» ο συμπατριώτης μας Γιώργος Κασσάρας.

Πριν από το Γιώργο Κασσάρα σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν  2 νεαροί συνυποψήφιοι του, ο Παναγιώτης Καρύκης από τη Ρόδο και ο Μανώλης Κόττορος από το Αγαθονήσι.

Το προαύλιο της Παναγιάς γέμισε από κόσμο που αρκετές φορές διέκοπτε με χειροκροτήματα τον Γιώργο Κασσάρα.

Ο Καλύμνιος βουλευτής αναφέρθηκε στην μεγάλη του απόφαση να καταψηφίσει το μνημόνιο και να πει το ΌΧΙ με αποτέλεσμα όπως είπε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε επί 30 χρόνια.

Τόνισε ότι «Το δίλλημα που προσπαθούν να βάλουν τα δύο μεγάλα κόμματα δηλαδή ευρώ ή δραχμή» είναι ψευδεπίγραφο.

Ο Γιώργος Κασσάρας είπε ότι αν η Κάλυμνος θέλει να έχει βουλευτή, η μόνη πιθανότητα είναι να ψηφιστεί και να πάρει έδρα στα Δωδεκάνησα η «Κοινωνική Συμφωνία».

Επίσης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, η οποίοι "έλαμψαν δια της απουσίας τους",(Σ.Σ ο Δήμαρχος βρισκόταν εκτός Καλύμνου στη Ρόδο) λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τήρησα ουδετερότητα . Αυτό όμως δεν θα συμβεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες θα πάρω θέση».

kalymnos-news.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!