ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ

  Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κω παραχώρησε την Δευτέρα στη Μαρίνα ο υποψήφιος βουλευτής της Κοινωνικής Συμφωνίας Γιώργος Κασσάρας, μαζί με 2 νέους συνυποψήφιους του από τη Ρόδο, τον Παναγιώτη Καρίκη και τον Χρήστο Πρασσά.

Ο κ. Κασσάρας παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος του, που είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα και επεσήμανε  πως σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα αντιγράφουν τις θέσεις της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, όπως αυτές, περί Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και των ισοδυνάμων μέτρων.  Είπε όμως ότι  σίγουρα, δεν θα μπορέσουν να τις εφαρμόσουν, γιατί είναι δέσμιοι του 2ου  μνημονίου που έχουν ψηφίσει και οι δύο.

«Το δε δίλλημα που προσπαθούν να βάλουν τα δύο μεγάλα κόμματα δηλαδή ευρώ ή δραχμή είναι ψευδεπίγραφο».

Ο κ. Κασσάρας μίλησε για νέο σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας με κόκκινες γραμμές την ανάπτυξη, την αξιοπρέπεια και την κοινωνική συνοχή, που είναι αδιαπραγμάτευτα.

Ο υποψήφιος το βράδυ μετέβη στη Ρόδο όπου έδωσε συνέντευξη τύπου στο τηλεοπτικό κανάλι  TV4  και στη δημοσιογράφο Νία Αβδελλή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!