Ο Γιώργος Κασσάρας σε Λειψούς, Κάλυμνο και Κω

  Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Γιώργος Κασσάρας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί 29.4.2012 τους Λειψούς.

Ο Γιώργος Κασσάρας συναντήθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους και τις αρχές του νησιού και ζήτησε τη στήριξή τους για τις εκλογές.
Το απόγευμα ο Γιώργος Κασσάρας επέστρεψε στην Κάλυμνο και συνέχισε την περιοδεία του στο νησί επισκεπτόμενος το Άργος Καλύμνου.
Τη Δευτέρα το πρωί 30.4.2012 ο βουλευτής μαζί με τους συνυποψήφιους του Παναγιώτη Καρίκη και Χρήστο Πρασσά παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Κω στη Μαρίνα του νησιού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!