Ομιλία της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνας Γαβαλά στην Κάλυμνο.

  Στην Κάλυμνο βρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Γαβαλά όπου και πραγματοποίησε ομιλία  την οποία παρακολούθησαν  δημοσιογράφοι και  μέλη του ΠΑΣΟΚ που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Την κυρία Γαβαλά προλόγησαν ο δήμαρχος Καλυμνίων κύριος Διακομιχάλης και ο γραμματέας της ΤΟ του ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο κύριος Θεόδωρος Σεργίου.

Η κυρία Γαβαλά σαν νέος άνθρωπος που είναι δεν ενστερνίζεται τον όρο " πολιτικός" με την έννοια που όλοι γνωρίζουμε , οπότε το κλίμα στην ομιλία θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει φιλικός.
Τα σημεία στα οποία στάθηκε η κυρία Γαβαλά ήταν πώς η ίδια αποφάσισε να είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές παρόλο το πολύ αρνητικό κλίμα που υπάρχει και την διάχυτη απογοήτευση στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.
Ακόμη σαν Καλυμνιά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος αλλά και τα Δωδεκάνησα όπως τα θέματα υγείας π.χ στα νοσοκομεία,στη  καλύτερη εκμετάλλευση του τουριστικού προϊόντος , στους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και σε διάφορα άλλα θέματα καθημερινότητας.
Ακολoυθεί το βίντεο της ομιλίας της κυρίας Γαβαλά.
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!