ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Γιώργος Κασσάρας,  περιόδευσε την Παρασκευή 27.4.2012, στην Ενορία Αγ. Ιωάννου Προδρόμου Χώρας Καλύμνου και το Σάββατο  το πρωί 28.4.2012,  στον Πλάτανο και στη Ρίνα του Βαθέος Καλύμνου.

Ο Γιώργος Κασσάρας συναντήθηκε και συζήτησε με τους συμπατριώτες του, σχετικά με  τα μεγάλα προβλήματα όπως αυτό της ανεργίας, που μαστίζει την Κάλυμνο και αναγκάζει πολλούς συμπατριώτες του να ξενιτευτούν.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Πρασσάς Χρήστος, Μπαράκας Θανάσης και Φυλτζανίδη Ουρανία συνέχισαν τις περιοδείες τους στη  Ρόδο επισκεπτόμενοι την Παρασκευή το βράδυ  το χωριό  Κοσκινού.

Ρόδος 28.4.2012

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!