Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Ικανοποίηση για την απόφαση τοποθέτησης αγροτικών ιατρών στα Κέντρα Υγείας»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Ικανοποίηση για την απόφαση τοποθέτησης αγροτικών ιατρών στα Κέντρα Υγείας Έμπωνα, Αρχαγγέλου, Κω, Κεφάλου, Νισύρου, Λέρου και Καλύμνου.»
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν για το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, δηλώνει την ικανοποίησή του για τις τοποθετήσεις αγροτικών γιατρών και σε άλλα Κέντρα Υγείας της Δωδεκανήσου.
Συγκεκριμένα τοποθετούνται ένας αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα, ένας στο Κ.Υ. Αρχαγγέλου, τέσσερεις στην Κω (δύο στο Κέντρο Υγείας Κεφάλου), ένας στην Νίσυρο, ένας στη Λέρο και ένας στην Κάλυμνο.
Ο κ. Υψηλάντης δήλωσε ότι η προσπάθεια για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας δεν σταματά και συνεχίζεται από πλευράς του με αμείωτο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!