Χ.Κόκκινος: Να περιφρουρήσουμε το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας

Να περιφρουρήσουμε το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας.   ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
· Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στις 05/12/2014 με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Β. Παπανικόλα και τον Υποδιοικητή κ. Ε. Κορναρόπουλο όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος χώρος της υγείας στα νησιά μας.
Στην συνάντηση ο κ. Κόκκινος τόνισε ότι η Περιφερειακή Αρχή (παρά τις ελάχιστες αρμοδιότητες που της έχουν εκχωρηθεί στον τομέα της υγείας) θα διεκδικήσει τα δικαιώματα των νησιωτών μας για να έχουν άμεση πρόσβαση και πληρέστατη παροχή υπηρεσιών υγείας.
Επισήμανε ότι θα εκθέσει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της υγείας στον Υπουργό κ. Βορίδη που αναμένεται να επισκεφτεί το νησί μας εντός των προσεχών ημερών. Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξει προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΝΑΙ και νοσοκομείων των νησιών μας , ώστε να χρηματοδοτηθεί η δημιουργία μηχανών που θα παράγουν οξυγόνο και δεν θα έχουν ελλείψεις τα νοσοκομεία μας .
Τέλος ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε το ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των νησιωτών μας.
Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Ρόδου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ημερίδα για τον ιό Έμπολα την οποία παρακολούθησε ο κ. Χ. Κόκκινος . Η Ημερίδα, που αφορούσε την πρόληψη για τον ιό Έμπολα, την διοργάνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Κάλυμνο, Κω και Λέρο και την παρακολούθησαν νοσοκομειακοί υπάλληλοι και τα σώματα ασφαλείας ( Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!