ΚΟΚΚΙΝΟΣ - «Κάτω τα χέρια από τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ»

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., κ. Χ. Κόκκινος, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου περιόδευσε στην Κάλυμνο και στην Κω .
Στην Κάλυμνο παρέστη στη συνάντηση ενημέρωσης για τον αιμορραγικό πυρετό από ιό Ebola που διοργάνωσε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ του Υπουργείου Υγείας με την υποστήριξη της ΠΝΑΙ . Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στη Λέρο , στην Κω και στη Ρόδο .
Στο νοσοκομείο Καλύμνου « Βουβάλειο» είχε συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου κ. Σωροκάκη , με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , όπου συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να πιέσει για τα δίκαια αιτήματα τους στη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας .
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Επαρχείο Καλύμνου συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Καλύμνου , κ. Θεμέλαρο , τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Καλαθιανάκη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Κουλιά . Κατόπιν μετέβη στα γραφεία του Δήμου Καλυμνίων , όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γαλουζή και τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου .
Ο κ. Χ.Κόκκινος επισήμανε τη συμπαράσταση της ΠΝΑΙ στις προσπάθειες του Δήμου και ζήτησε την εγρήγορση και την επίσπευση τους για « ωρίμανση» των έργων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν αυτά από την ΠΝΑΙ .
Εντός των ημερών οριστικοποιείται η τοποθέτηση υπευθύνων ΠΣΕΑ για την Κάλυμνο και για την Κω .
Στην Κω ο κ. Χ. Κόκκινος μίλησε στην επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΝΑΙ «Καινοτομία, Δημιουργικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις ΜμΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Κω- Νισύρου κ. Χαλκιδιό και τους περιφερειακούς συμβούλους κα Νάκη , κ. Τσακίρη και κ. Χαματζόγλου .
Τέλος σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στην Κω , όπως και στην Κάλυμνο , αναφέρθηκε στο έργο και στις δράσεις της Περιφερειακής Αρχής τις πρώτες ενενήντα ημέρες της θητείας της και τόνισε την πλήρη αντίθεση του σε οποιαδήποτε προσπάθεια και από όπου εκπορεύεται κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. των νησιών μας .
Ζήτησε από την κυβέρνηση και από τους βουλευτές μας να βάλουν κόκκινη γραμμή και «φρένο» στις προκλητικές και άδικες απαιτήσεις των δανειστών και να διαφυλάξει τη τελευταία αναπτυξιακή κατάκτηση των αιγαιοπελαγιτών .
 
Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του ο κ. Χ. Κόκκινος θα επιστρέψει στη Ρόδο .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!