Αντιφυματικός εμβολιασμός 2014-2015 στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες

ΘΕΜΑ: «Αντιφυματικός εμβολιασμός 2014-2015» Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η υλοποίηση του προγράμματος αντιφυματικού εμβολιασμού μαθητών, σχολικής περιόδου 2014-2015, στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μετά τη συγκρότηση των εμβολιαστικών συνεργείων, από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, οι διαδικασίες περιλαμβάνουν το σχετικό έλεγχο (δερμοαντίδραση) των μαθητών Α΄ και Β΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων και, όπου απαιτείται, τη διενέργεια αντιφυματικού εμβολιασμού. Τα εμβολιαστικά συνεργεία συγκροτούνται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου και των Ιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, καθώς και των αρμοδίων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αρμοδίων Τμημάτων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεως των εμβολίων που μας έχει διαθέσει το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας.
Ε.Π.
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!