ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ - ΚΩ - ΡΟΔΟ (Το ταξίδι θα επαναπρογραμματιστεί)

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ «Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ»
 
Νέα τριήμερη περιοδεία στη Δωδεκάνησο θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή (04.07.2014) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (όπου πήρε μέρος στην ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ), θα αναχωρήσει για την Κάλυμνο και στη συνέχεια για την Κω. Σάββατο βράδυ θα βρίσκεται και πάλι στη Ρόδο, δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες.
Με βάση το πρόγραμμα που εκπονούν οι τοπικές Συντονιστικές των ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις με Επιμελητήρια, εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο και νεοεκλεγέντες εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Προγραμματίζονται, επίσης, επισκέψεις στα νοσοκομεία της Κω και της Ρόδου, που καταγράφουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Στην Κάλυμνο θα συνεργαστεί για τον σχεδιασμό κοινοβουλευτικών δράσεων με τον Πολιτευτή του Κινήματος Σεβαστό Κορφιά, ενώ στην Κω και τη Ρόδο θα συνοδεύεται από την πρώτη Πολιτευτή Δωδεκανήσου Μαρία Αγγέλου.
Επίσης, στην τριήμερη περιοδεία θα είναι παρών ο Συντονιστής Λέρου των ΑΝΕΛ Γιώργος Παλαφουγιούκ. Στη Λέρο, Λειψούς, Αρκιούς, Μαράθι και Πάτμο, ο Τέρενς Κουίκ θα κάνει περιοδεία στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Σχετικά με τη νέα τριήμερη περιοδεία του, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:
«Τα προβλήματα της Δωδεκανήσου δεν μπορούν να περιμένουν. Χρειάζονται καταγραφή και προώθηση για λύσεις. Αυτό θα κάνω στο νέο ταξίδι μου σε τρία νησιά, με τη βοήθεια Πολιτευτών και Συντονιστών του Κινήματος και συνομιλώντας με εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων και εργαζόμενους.
Η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Δωδεκάνησο θα αποδεικνύεται συνεχώς ουσιαστική και δυναμική».
 
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
 
ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ
Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νότιο Αιγαίο, αναβλήθηκε η τριήμερη περιοδεία σε Κάλυμνο, Κω και Ρόδο του Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Το ταξίδι θα επαναπρογραμματιστεί άμεσα μόλις το επιτρέψουν οι μετεωρολογικές συνθήκες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!