Ο Γιώργος Κασσάρας σε Αστυπάλαια,Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύμη, Ρόδο, Κάλυμνο και Κάρπαθο

  Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ , ολοκλήρωσε την Πασχαλινή περιοδεία του στα νησιά με την επίσκεψή του στην Κάρπαθο, την Τετάρτη 18.04.12.

Ο υποψήφιος βουλευτής με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα επισκέφθηκε τα περισσότερα νησιά μας, την Αστυπάλαια, την Κω, την Πάτμο, την Λέρο, την Σύμη, την Ρόδο και φυσικά την Κάλυμνο όπου έκανε και Ανάσταση.
Λόγω των επικείμενων εκλογών, εκτός από τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις, συναντήθηκε και είχε συνεργασία με φίλους, συνεργάτες και ψηφοφόρους, αφού ηγείται και του ψηφοδελτίου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στα Δωδεκάνησα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!