Η γιατρός Κατερίνα Γαβαλά από Κάλυμνο υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα,  η οφθαλμίατρος Κατερίνα Γαβαλά θα είναι υποψήφια από την Κάλυμνο στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ της Δωδεκανήσου.
 
Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο θα είναι: Γιώργος Νικητιάδης, Νίκος Ζωίδης, Δημήτρης Κρεμαστινός και οι "νέοι" : Γαβαλά Κατερίνα (Κάλυμνος), Φτακλάκη Λίτσα, Αντώνης Χατζηιωάννου και Σάββας Διακοσταματίου.

Η Κατερίαν Γαβαλά είναι κόρη του Προέδρου του ΔΣ Νικολάου Γαβαλά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΑΒΑΛΑ

Γεννήθηκε το 1972 στο Sassari Ιταλίας. Αποφοίτησε από το Νικηφόρειο 1ο Λύκειο Καλύμνου. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής και εργάζεται ως ιατρός ΕΣΥ, Υπεύθυνη του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γ.Ν-Κ.Υ Κω από το 2006.

Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) στην Παιδο-οφθαλμολογία από το Πανεπιστήμιο Cattolica της Ρώμης,(Ιταλία) και κατέχει Διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D) από την Ιατρική Σχολή του Cheti Iταλίας.

Η πολιτική μπήκε στη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια, καθώς ο πατέρας της Νικόλας Γαβαλάς ήταν υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Καλύμνου και τώρα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλυμνίων.

Η ίδια ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και τον συνδικαλισμό από τα μαθητικά της χρόνια και ως φοιτήτρια συμμετείχε σε όλους τους φοιτητικούς αγώνες. Εκλέχθηκε μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών , έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κω καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν-Κ.Υ Κω.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!