Επιτυχημένη η διήμερη έκθεση χειροποίητου «Days of Art» που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο

Επιτυχημένη η διήμερη έκθεση χειροποίητου «Days of Art» που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 13 & 14 ∆εκεμβρίου.
Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το περασμένο σαββατοκύριακο να επισκεφθούν την έκθεση χειροποίητης τέχνης, να θαυμάσουν τις δημιουργίες των εκθετών, αλλά
και να αγοράσουν κάποιες από αυτές.
Πέρα από τα εκθεσιακά περίπτερα κάθε καλλιτέχνη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και διάφορα shows καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου. Τα shows ήταν διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναφέρονται σε κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά ευθέως, ή και με μεταφορές. Κεντρικός άξονας κάθε show ήταν χειροποίητα ρούχα, κοσμήματα, πίνακες, ζωγραφισμένα μπουκάλια, υλικά από ανακυκλώσιμα υλικά.
Oι παρευρισκόμενοι, επίσης, είχαν την ευκαιρία να γευτούν ζεστά ροφήματα από την Coffee plus, αλλά και cocktails με Metaxa από την ομάδα του Barevolution, συνοδευμένα από 2014-12-17 21-30-16μπουκίτσες της Pizza Fan. Από την έκθεση δεν έλειπε κι η μουσική, για την οποία φρόντισαν ο Kostas X, Paschalis Kostas, Ian Rhodes, Angel K, Theo Koum.
Με την παρουσία τους τίμησαν την έκθεση άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και το μουσικό στερέωμα.
Η διοργανώτρια εταιρεία Beyond group, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς Metaxa, MAC, Hairhouse, Barevolution, Kappa Security, Coffee plus. AlexiaK, Kanakis, Pizza Fan, The art eye Dimitris Bilias, καθώς και τα ΜΜΕ που στήριξαν και προώθησαν την έκθεση, αλλά και τον κ. Σκουτέλη για την παραχώρηση του χώρου Narkissos Deco.
Η ομάδα του «Days of Art» έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες και προετοιμάζεται για την επόμενη έκθεση.
 
fbgbgffbvdf
10849108 10205224482922591 63806644 o 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!