Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Μουσικό Σύνολο Καλύμνου

Στην ανακαινισμένη αίθουσα του Αμφιθέατρου του "Νικηφορείου" 1ου Γυμνασίου Καλύμνου, θα δοθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, από το Μουσικό Σύνολο Καλύμνου του Γιώργου Μπουφίδη.
Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30, υπό την διεύθυνση του Γ. Μπουφίδη, το Μουσικό Σύνολο, πλαισιωμένο από τονΣπύρο Ζαίρη στο τραγούδι, αλλά και τηνΧορωδία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλύμνου, θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, σε έναν ιστορικό πνευματικό χώρο, στο Νικηφόρειο Γυμνάσιο, το οποίο παραδίδει στην τοπική κοινωνία την ανακαινισμένη αίθουσα του Αμφιθεάτρου, που θα αποτελέσει έναν σημαντικό πολιτιστικό χώρο για το νησί.
 
961436 572710046192521 971592778 n
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!