Εκλεψαν την παράσταση τα «μικρά» του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου (Video)

Μέσα στους ήχους των παραδοσιακών οργάνων του νησιού και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των χοροδιδασκάλων τους, τα "τσικό" του ΛΕΚ, ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες, στον χώρο πίσω από το Λιμεναρχείο, όπως γίνεται εδώ και χρόνια.
 
 
 
Οι χορευτικές φιγούρες των λιλιπούτειων χορευτών, ξετυλίγονταν από κύκλο σε κύκλο, καταλαμβάνοντας όλη την έκταση του χώρου που οδηγεί προς το νέο λιμάνι του νησιού.
Οι γονείς των μικρών χορευτών, γεμάτοι περηφάνια περίμεναν να καμαρώσουν τα βλαστάρια τους, σαν θα έπαιρναν με τη σειρά του το καθένα, την θέση του «μπροστελλάτη».
Ήχοι μοναδικοί, γεμάτοι από την παράδοση του νησιού, που μυρίζει θάλασσα και θυμάρι, κατέκλυσαν τον χώρο και τις ψυχές των μικρών παιδιών, που αγωνιούσαν για να δείξουν στον κόσμο που πλημμύρισε την περιοχή, όλα όσα τους έμαθαν οι δάσκαλοι και οι δασκάλες του χορού του ΛΕΚ.
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!