Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Πρόοδος» για τη στήριξη των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Πρόοδος» σας καλεί να συμμετέχετε στις ομάδες που συγκροτούνται στα πλαίσιά του. Το Δ. Σ. του συλλόγου μας στις 05/05/14 έθεσε σε προτεραιότητα τη λειτουργία της ομάδας για τη στήριξη των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, με δεδομένο το γεγονός της συχνής άφιξης προσφύγων από την εμπόλεμη Συρία.
Η ιστορία μας στη μετανάστευση και την προσφυγιά ευαισθητοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας για τους ανθρώπους που ξεριζώνονται από τον πόλεμο, τη φτώχεια και τις πολιτικές διώξεις.
Ο πολιτισμός, ως έννοια και ως πράξη, είναι μετέωρος αν δεν αφουγκράζεται την ανθρώπινη δυστυχία.
Η αναβίωση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, της μισαλλοδοξίας και του φασισμού μπορεί να εμποδιστεί μόνο με την έμπρακτη ευαισθησία.
Για όλους αυτούς τους λόγους, συγκροτήσαμε την ομάδα για την στήριξη ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και σας καλούμε να την πλαισιώσετε.
Στόχοι της ομάδας:
· Η εξασφάλιση αξιοπρεπούς καταλύματος από τις αρμόδιες αρχές.· Η συνεργασία με θεσμικούς φορείς, όπως το Ελληνικό Συμβούλιο Προσφύγων και άλλες σχετικές ομάδες, προκειμένου για το θεσμικό καθεστώς που αφορά στην παραμονή, μετακίνηση και χορήγηση ασύλου.· Η περιστολή κάθε είδους αυθαιρεσίας.· Η συναισθηματική και, στα μέτρα των δυνάμεών μας, υλική στήριξη (ρούχα, τρόφιμα κλπ).
Για τη συμμετοχή σας απευθυνθείτε στο email του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook «Πρόοδος Πολιτιστικός σύλλογος Καλύμνου» και στα τηλέφωνα των μελών μας 22430-48021 και 6972550561.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!