Λειτουργία Κέντρου Προβολής Πολιτισμού Καλύμνου (ισόγειο Αναγνωστηρίου)

Ανακοινώνουμε στους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας, ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης του ισογείου του Αναγνωστηρίου στο Κέντρο Προβολής Πολιτισμού Καλύμνου.
Ο χώρος είναι ανοικτός καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10:00-1:30 το πρωί και 6-9 το βράδυ, ελεύθερα επισκέψιμος για το κοινό. Την περίοδο αυτή λειτουργεί η έκθεση κεραμικών έργων της Ειρήνης Κοκκίνου, τα οποία η γλύπτρια δώρισε στο Δήμο και σημαντικά έργα γνωστών Καλυμνίων γλυπτών και ζωγράφων των τελευταίων δύο αιώνων. Παράλληλα προβάλλονται DVD για την ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τον Πολιτισμό του νησιού μας.
Καλούμε όλους τους Καλύμνιους να επισκεφθούν μαζί με τα παιδιά τους, το Κέντρο Προβολής Πολιτισμού Καλύμνου στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου και να θαυμάσουν ένα χαρακτηριστικό δείγμα του μοναδικού Πολιτισμού της Καλύμνου.
 
--Ο--
Δήμαρχος
Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!