Το βιβλίο «η Μεγάλη Ρόδος» στο Arena Soccer Club

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Arena Soccer Club είναι προγραμματισμένη να γίνει η επόμενη παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Ρόδος». Θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη22 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ. 

Κατά την διάρκεια της, θα προβληθούν video από την εποχή που η ομάδα της Ρόδου έπαιζε στην Α' Εθνική, ενώ θα αναλυθούν το περιεχόμενο αλλά και οι στόχοι του βιβλίου. To Arena Soccer Club σας προσκαλεί να δώσετε το παρών και να γνωρίσετε από κοντά τη «Μεγάλη Ρόδο».

-Το βιβλίο, παρουσιάζει την ομάδα "Ρόδος" που έγραψε τη δική της ιστορία στα... σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου το διάστημα από το 1978 έως και το 1983. Τέσσερα χρόνια (με ένα μικρό διάλλειμα στην Β' Εθνική) στην κατηγορία των... μεγάλων της χώρας μας, γεμάτα συγκινήσεις, επιτυχίες, καλές αλλά και κακές στιγμές. Αναλυτικά οι 136 αγώνες της Α' Εθνικής, τα στατιστικά στοιχεία όλων των παικτών, ιστορίες της εποχής εκείνης, σκιαγράφηση των μεγάλων προσωπικοτήτων του συλλόγου και πολλά άλλα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!