«Φυτώριο αξιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρεμαστής»

Σημείο πολιτιστικής αναφοράς χαρακτήρισε την Κρεμαστή, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στο πλαίσιο πραγματοποίησης εκδηλώσεως από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Ο Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε, τόσο στην προαγωγή του πολιτισμού, όσο και στη διατήρηση και αναβίωση ιστορικών εθίμων.

Ο κ. Στέφανος Δράκος, παραστάθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.30, όπου και παρουσιάστηκαν χορευτικά από τα Τμήματα του Συλλόγου, ενώ βραβεύτηκαν και οι αριστεύσαντες μαθητές, για το σχολικό έτος 2013 - 2014.

«Η Κρεμαστή αποτελεί σημείο αναφοράς του πολιτισμού, όχι μόνο για το νησί της Ρόδου, αλλά για όλη την Ελλάδα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στη σημερινή εκδήλωση. Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», λειτουργεί ως αγωγός μεταφοράς και διάδοσης της ιστορίας, των εθίμων και του πολιτισμού», σημείωσε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου της Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», καθώς και των ανθρώπων του, ο κ. Στέφανος Δράκος, κατέληξε λέγοντας ότι ουσιαστικά «αποτελεί φυτώριο αξιών και πολιτισμού για τα νέα παιδιά».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!