Εκδηλώσεις της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής

Το διήμερο 14-15 Μαρτίου έλαβαν χώρα οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στο ελεύθερο ελληνικό κράτος και η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 6 μ.μ. στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς,  το χορευτικό συγκρότημα της  Ένωση μας, εκπροσώπησε επάξια την Κάλυμνο, στην κοινή εκδήλωση με τα υπόλοιπα παροικιακά σωματεία των Δωδεκανησίων της Αττικής και την Ομοσπονδία δωδεκανησιακών σωματείων Αθηνών- Πειραιά. Ακολούθησε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, στις 9:30 μ.μ. στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στο Μικρολίμανο, με τους χορευτές μας να δίνουν μια ακόμα νότα παράδοσης στην όμορφη εκδήλωσή μας. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζανετίδης, ο Βουλευτής κ. Καματερός, ο Βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Κρεμαστινός, ο πρώην Βουλευτής κ. Κασσάρας, η Εισ. Εφετών κ. Πιστόλη, ο Αρεοπαγίτης κ. Γραμματικόπουλος, ο Σύμβουλος του Υπ. Άμυνας κ. Βούλης και το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Φ. λοιμωξιολόγος Καθηγητής κ. Μελάς. Την Κυριακή το πρωί διεξήχθη η καθιερωμένη δοξολογία στον Άγιο Γεώργιο Καρύτση, στα πλαίσια των εορτασμών της Ενσωμάτωσης. Ακολούθησε  κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Το χορευτικό του Συλλόγου, που συμμετείχε στις παραπάνω εκδηλώσεις, αποτελούν αλφαβητικά οι Αλαχούζος Μιχάλης, Αναγνωστοπούλου Αγγελική, Γιαλλούρης Μιχάλης, Γιαννόπουλος Κωστής Φοίβος, Θωμά Ειρήνη, Κούτρας Μάκης, Λεντής Θεοφίλης, Μαραγκού Ειρήνη, Μαστόρου Ευδοκία, Μεϊμάρη Νομική, Μύτικα Θέμη, Σουσαφίρη Χριστιάνα, Τσαγκάρη Κατερίνα και Φιλίππου Μαρία. Δάσκαλος  είναι ο κ. Κοκκινίδης Αντώνιος και υπεύθυνος χορευτικού ο κ. Αλαχούζος Μιχάλης, Γεν. Γραμματέας του Σωματείου.

Ο Γεν. Γραμματέας

Αλαχούζος Μιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!